Bestuur:

dhr. P. Baan (voorzitter)
Giessenland 59, 4223 MZ  Hoornaar, tel. 0183-581654

mw. M.J. Pellikaan-Verheij (secretaris)
Dorpsweg 104, 4221 LK  Hoogblokland, tel. 0183-561295

mw. M. Wallaard-den Oudsten (penningmeester)
Van Brederodestraat 2, 4225 RD  Noordeloos, tel. 0183-582975

dhr. K. Verbaan (vice-voorzitter)
Noordzijde 118, 4225 PM  Noordeloos

mw. M.J. van Genderen-Wallaard
Noordzijde 14, 4225 PG  Noordeloos

dhr. T. van der Ham
M. Trappenburgstraat 13, 4225 RM  Noordeloos

mw. A.M. Mollema
Oudendijk 5, 4223 NL  Hoornaar

Redactie verenigingsblad:

Voor aanleveren kopij/informatie:
mw. A.M. Bode-Huizer, Doetseweg 69, 3381KE Giessenburg, tel.: 0184-652560.
In de redactiecommissie hebben verder zitting: dhr. J.P. Wallaard, dhr. W.H. Slob en mw. G. den Braven-Naaktgeboren.

Beheerscommissie:

De beheerscommissie houdt zich bezig met het restaureren, onderhouden en catalogiseren van onze oudheidkundige voorwerpen, boeken en kleding. Iedere woensdag (behalve de eerste en de laatste woensdag van het jaar) is de beheerscommissie aan het werk in ons verenigingsgebouw aan de Noordzijde 3 te Noordeloos. U kunt tussen 9.00-12.00 uur en 13.30-16.00 uur terecht om een kijkje te nemen of om oude spullen af te geven.
In de beheerscommisie hebben zitting: dhr. P. Baan, dhr. A.A. van Dam, mevr. M.J. van Genderen-Wallaard, dhr. W.A.T. van der Ham, dhr. B. de Jong, dhr. M. Mollema en dhr. A. Wallaard.

Fotocommissie:

Indien u foto's heeft uit ons werkgebied dan willen wij die graag inscannen en toevoegen aan ons fotoarchief.
In de fotocommissie hebben zitting:
dhr. K. Klein (Hoogblokland), dhr. W. van der Ham (Hoornaar) en dhr. H. Hoffman (Noordeloos).

RT @AnneMHoekstra: Les biologie in #hetkontakt: meer bloemen=meer bijen=meer biodiversiteit=belangrijk voor ons voortbestaan op aardbol htt…

@phbreddels Fijn om te horen dat het gelukt is vandaag! Weer gefietst?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief