zaterdag 3 augustus
zaterdag 5 oktober
Lezing Molens in Gorinchem
Lezing Rembrandt

De vereniging heeft de beschikking over een ruimte voor opslag en restauratie van haar collectie oudheidkundige voorwerpen, boeken en kranten. Met deze voorwerpen worden kortdurende exposities ingericht, zoals bijvoorbeeld op de Fokveedag te Hoornaar.

Ons verenigingsgebouw is gevestigd aan de Noordzijde 3 te Noordeloos. Hier zijn elke woensdag een aantal vrijwilligers aan het werk met restauratie, onderhoud en het catalogiseren van onze bezittingen. U kunt op deze woensdagen tussen 9.00-11.00 uur en 13.30-15.00 uur terecht om een kijkje te nemen.

De oudheidkundige voorwerpen zijn veelal in ons bezit gekomen door giften van particulieren. Heeft u ook voorwerpen die u ons wilt schenken, laat het ons dan weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs bij ons verenigingsgebouw.

Hieronder een indruk van onze kortdurende exposities: