vrijdag 17 april 09:00 -
Excursie
woensdag 29 april 20:00 - 22:00
Lezing WO2 door Arie de Bruin

Onze vereniging heeft meer dan 300 leden. Spreken onze doelstellingen u aan, word dan ook lid.

U ontvangt dan 2 x per jaar ons verenigingsblad en u heeft gratis toegang tot onze lezingen (5 of 6 per seizoen). U kunt daarnaast gratis boeken lenen uit het bezit van de vereniging (meer dan 200).

Een lidmaatschap kost € 15,00 per jaar. Aanmelden kunt u door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in uw mail a.u.b. uw exacte naam en adres. U ontvangt dan van ons op korte termijn een bevestiging van uw lidmaatschap.

Het bankrek.no. van onze vereniging is: NL 77 RABO 0346 3200 97.

RT @historie_hhn: Voor een expositie in de Week van de Vrijheid in Noordeloos zijn wij op zoek naar brieven, foto's en voorwerpen uit #Noor

Voor een expositie in de Week van de Vrijheid in Noordeloos zijn wij op zoek naar brieven, foto's en voorwerpen uit… https://t.co/QdjqzDqrJS

Meld u aan voor onze nieuwsbrief