Agenda

Geen evenementen

Fotoarchief

Sponsors

sponsorkliks

rabobank

Evenementen kalender

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Lezing WG van der Hulst  
Woensdag 30 September 2020, 20:00

Het leven en werk van W.G. van der Hulst”

Hoe het voorlezen door oma is uitgegroeid tot een grote hobby

 Annemarie Fokker

Als klein meisje werd Annemarie voorgelezen door haar oma uit de boekjes van W.G. van der Hulst. Daar in Leerbroek is haar voorliefde voor zijn boeken ontstaan. Ze wil dit graag met anderen delen door middel van lezingen en exposities.

Willem Gerrit van der Hulst ( 1879 - 1963) was een meester van de protestants-christelijke kinderlectuur. Zijn eerste boek “Willem Wijchers” schreef hij eerst onder zijn pseudoniem Jan van Croes. Met het boek “Jaap Holm en z’n vrinden” vestigde hij zijn naam als schrijver van jeugdboeken met een christelijke grondslag. Inmiddels zijn er miljoenen over de toonbank gegaan. Veel van zijn boeken zijn geïllustreerd door zijn zoon. 

De lezing vindt plaats in Het Noorderhuis te Noordeloos en vangt aan om 20.00 uur. Leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen € 2,00.

Aanmelden

In verband met de RIVM richtlijnen moet u zich vooraf aanmelden voor de ledenavond. Dat kan telefonisch ( 06-22 05 64 60)  of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Bij aanmelding graag het aantal personen doorgeven en of deze personen uit één gezin komen, dan kunnen we daar rekening mee houden bij de inrichting van de zaal.

Als er op 30 september aanvullende maatregelen van kracht zijn waardoor wij moeten besluiten dat de lezing niet door kan gaan, dan brengen wij iedereen die zich aangemeld heeft z.s.m. op de hoogte. Het is daarom van belang dat u ook uw contactgegevens vermeldt.