Agenda

woensdag 28 september 20:00 -
De vrouwen van Napoleon
woensdag 26 oktober 20:00 -
Het rampjaar 1672
woensdag 30 november 20:00 -
Geleerd ende Genoten

Fotoarchief

Sponsors

sponsorkliks

rabobank

Na de ALV op 29 januari jl. had om 21.00 uur de presentatie en uitreiking van het eerste exemplaar van onze nieuwe uitgave "Een eeuw dorpshuizen in Hoogblokland" plaats in "Den Hoek", Dorpsweg 81, Hoogblokland.
Het eerste exemplaar werd, door voorzitter Peter Baan, overhandigd aan Gerrit Vonk. Gerrit en Mar Vonk werkten al in DOVA en Het Mosterdzaadje en waren het beheerdersechtpaar van De Hoeksteen.
Op de foto staan ook de auteurs van dit prachtige boek. 

"Een eeuw dorpshuizen in Hoogblokland" gaat over de geschiedenis van DOVA, Het Mosterdzaadje, De Hoeksteen en Den Hoek. Het is een schitterend kijk- en leesboek, waarin de geschiedenis van de gebouwen en hun gebruikers wordt verteld. De vele illustraties geven een prachtige indruk van de vele activiteiten die er plaats hebben gevonden. De auteurs zijn er bovendien in geslaagd een prachtig tijdsbeeld te schetsen van een dorp in de Alblasserwaard in de afgelopen eeuw. Dit boek is daardoor een tijdsdocument dat ook zeer lezenswaard is voor degenen die geen binding met het dorp Hoogblokland hebben.

Auteurs: Gerrie den Braven-Naaktgeboren, Koos Klein en Claas van Kuilenburg.
A4-formaat, 72 pagina’s, hard kaft.
Verkoopprijs € 15,00, exclusief € 5,00 verzendkosten.

Wilt u dit bijzondere boek bestellen? Maak dan het bedrag van € 15,00 - plus € 5,00 verzendkosten indien u niet woont in Hoogblokland, Hoornaar of Noordeloos) - over op het bankrek.no. NL 77 RABO 0346 3200 97 van de Historische Vereniging Hoogblokland, Hoornaar en Noordeloos onder vermelding van uw adres.

Uitreiking 1e exemplaar aan Gerrit Vonk gecomprimeerd

Facebook


Word lid

Voor 15 euro per jaar wordt u en uw huisgenoten lid van onze vereniging