Agenda

Geen evenementen

Fotoarchief

Sponsors

sponsorkliks

rabobank

Het goede leven

Hoe Nederland in een halve eeuw steeds welvarender werd
annegreet van bergen

Met ‘Het goede leven’ pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller ‘Gouden jaren’ en laat ze met nieuwe observaties en anekdotes zien hoe de grote naoorlogse groei het leven in Nederland onherkenbaar heeft veranderd.

Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technische mogelijkheden zagen het licht. Het goede leven laat zien hoe door dit alles de wereld letterlijk en figuurlijk werd opengebroken. Met de bromfiets of auto kwamen we steeds verder van huis. Televisie bracht ongekende landen en volkeren de huiskamer binnen. De zondag veranderde van een rustdag in een dag om erop uit te trekken.

De lezing bestaat uit een inleiding met lichtbeelden. In de pauze kunnen er boeken gekocht worden en kunt u deze eventueel laten signeren. Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie. Het geheel wordt afgesloten met een “visuele verrassing”.De lezing vindt plaats op woensdag 29 september  in Het Noorderhuis te Noordeloos en vangt aan om 20.00 uur. Leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen € 2,00.

I.v.m. de coronamaatregelen dient u zich  aan te melden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  06-22056460). Houd er rekening mee dat er om uw coronapas gevraagd kan worden.


Word lid

Voor 15 euro per jaar worden u en uw huisgenoten lid van onze vereniging